Apua koronaturvallisiin tapahtumiin

Meiltä saat apua ja konsultointia tapahtumien ja juhlien terveysturvallisuuteen. Kokenut kulttuurituotannon ja luovan alan sekä esiintyvien taiteiden ammattilainen Tina ja AVI:llakin työskennellyt musiikki- ja ravintola-alan moniottelija, toimarimme Viljami auttavat sinua suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ei enää kuten aina ennenkin

Koronarajoitukset ovat ajaneet tapahtumanjärjestäjät sekä juhlien järjestäjät siihen tilanteeseen, että emme voi järjestää ja rakentaa tapahtumia enää samalla tavalla kuin aina ennenkin. Sen sijaan meidän on ajateltava luovasti ja miettiä aivan uudet mallit konserteille, kaupunkitapahtumille ja yksityisjuhliin.

Perua vai muuttaa?

Jos muutosta ei halua, tapahtuma tai juhla kannattaa perua. Mutta, jos olet valmis haastamaan itseäsi, taipumaan johonkin ihan uuteen, peruuttamisen sijaan kannattaa siirtyä suunnitelmaan B.

Haasta meidät!

Oletko valmis antamaan meidän auttaa sinua muuntamaan tapahtumasi tai juhlasi turvavälein varustetuksi vaellukseksi, liikkuvaksi konsertiksi, apokalyptoteemalla varustetuksi juhlaksi tai ihan uuden muotoiseksi esitykseksi?

Soita, niin jutellaan lisää!

Tina Salminen

0440850722