Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä osaavan verkoston kanssa. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja laatua juuri sinun näköiseen tapahtumaan, juhlaan tai muuhun tilaisuuteen.

Olemme Oy:nä tuore ja etsimme myös luotettavia yhteistyökumppaneita tapahtumatuotannon ja juhlapalveluiden eri osa-alueille. Tarjoa halutessasi palveluitasi ja yhteistyökuviota kanssamme!

HeVi Props Oy hoitaa tarpeiston ja somisteet

HeVi Propsin Oy on läheisimpiä ja pitkäaikaisimpia kumppaneitamme. Valikoimasta löytyy niin kyltit, kylmälaitteet, popcornkoneet ja koristeet kuin äänentoisto- ja valokalustokin. Olemme toteuttaneet somistuksen murhamysteereihin ja teemajuhliin yritysten virkistyspäivillä ja HeVi Props on koristellut monet häät ja juhlat lattiasta kattoon.

Bar Hunninko on pop-up baari vailla vertaa

Hauska ja kätevä pop-up baari toimii siellä missä sinäkin. Hunningon väki hoitaa anniskeluluvat ja muut puolestasi ja kärrää baarin juhliisi. Oma ravintolatila yksityistilaisuuksille löytyy Mynämäen keskustasta.

Pingviinikioski kulkee

Kukapa ei jäätelöstä ilahtuisi? Pingviinijäätelövaunu kulkee häihin, juhliin ja vaikka festareille.

Fantastic Productions hoitaa ohjelmaa juhliin

Fantastic Productions toimii Hupsista Keikkaan alla palvellen ohjelmapalveluasioissa. Tarjontaan on jo 2016 asti kuulunut bändipalvelut, tulitaide, lasten synttäriohjelmapalvelu sekä teatterituotanto.

Lasten Synttärihahmot tuo lasten lempihahmot tapahtumiin ja synttäreille

Laulavia cosplay-prinsessoja, Jääkuninatar, merirosvoja ja hassuja supersankareita on lähetetty meiltä viihdyttämään pientä juhlaväkeä vuodesta 2017 Fantastic Productionssin palveluna.