Konsultointi

Teemme tapahtumatuotantoon, ohjelmapalveluihin ja juhlapalveluihin liittyvää konsultointia tarvitseville tahoille.

Miten asiat voi tehdä toisin?

Me olemme istunneet liian monissa kokouspöydissä, joissa ensimmäinen vaihtoehto on aina ollut ei. “Mutta kun ei se oikein onnistu…” Kyllä muuten onnistuu!

Tapahtuma-ala on juurtunut liikaa kangistuneisiin kaavoihin ja tylsään tekemisen tapaan. Koronaviruksen myötä niin yhdistykset, yritykset kuin valtion tahot ovat liian helposti sortuneet perumaan tapahtumiaan. Tämä yritys syntyi muuttaakseen kangistuneita kaavoja ja jatkuvaa pessimistisyyttä!

Me olemme vieneet toripäiviä nettiin ja toteuttaneet kunnan perinteiset joulutapahtumat verkossa. Meille ensimmäinen vaihtoehto, ei koskaan ole “mutta kun ei se nyt oikein onnistu….” Eikä ensimmäinen vaihtoehto aina ole tukun halvin kahvi ja kiinasta tilatut koristeet. Meillä oikeasti innostutaan ideastasi ja sinusta – ja huolehditaan haluamasi tapahtuma maaliin saakka!

Perinteinen kokoontuminen ei ole ainoa vaihtoehto

Pitääkö rokkikonsertti siirtää tai perua, vaikka se on loppuunmyyty? Voi olla. Mutta pitäisikö ensin kysyä, voidaanko se järjestää eri muodossa? Näemme monia vaihtoehtoja perumiseen, kuten tapahtuman muuntaminen hybriditapahtumaksi, digikonsertiksi, videoiduksi versioksi tai peräti säilyttää, mikäli yleisön sisääntulo- ja oleskelumuotti voidaan muuntaa tai mikäli lavasta saadaankin liikkuva. Erilaisuus ja uudet ajattelumallit vaativat paljon työtä, tarkkaa ja aukotonta suunnittelua ja hermoja. Anna meidän auttaa sinua muovaamaan tapahtumamalliasi.

Onko nykyinen tapahtumamallimme ainoa mahdollinen?

Jos olisi, teatterimme olisivat edelleen pyöreitä amphiteattereita – mikä oli itseasiassa erinomainen malli! Asiat kuitenkin muuttuvat. Kun moni joutui vuoden 2020 aikana perumaan keikkansa ja tapahtumansa, otimme härkää sarvista ja muovasimme käsitystämme perinteisestä tapahtumatuotannosta. Muunsimme tahoillamme tuottamamme tapahtumat kursseiksi, videotapahtumiksi ja vaelluksiksi. Näistä esimerkkeinä Myrskylän ja Mynämäen joulutapahtumat, yhteislaulutapahtumat ja Taiteiden yö.

Toki tapahtumia peruuntuu myös hallituksen suosituksesta rankimpina aikoina. On ymmärrettävää, ettei kukaan halua juhlapaikakseen Internettiä, mutta pitihän Englannin kuningatar Elisabeth toinenkin aikoinaan kruunajaisensa hybridinä.

Konsultoimme ja neuvomme myös esiintyjiä

Onneksemme Viljami handlaa sekä esiintymispuolen että lakipuolen. Tästä on huomattavasti hyötyä epäselvissä tilanteissa.

Neuvomme esiintyjiä sopimusten teossa ymmärrettästi ja niin, että asiat menevät oikein.

Älä siis jää yksin oikeuksiesi kanssa!

Tutustu lupa-asioihin ja ota yhteyttä!

Voisin kuvailla, että me ajattelemme asioita joskus vähän lasten tavoin. Vaikka Viljami tässä näin onkin opiskellut lakia, emme aio koskaan aikuistua niin paljon, että meistä tulisi tylsimyksiä. Into ja hauska tekeminen löytyy sisäisestä lapsesta jokaisen meistä sisällä!” Tina

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: 050 412 8011, buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: kulttuuri, markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722