Muut tuotantopalvelut

Me Hupsista Keikkaalla tarjoamme monipuoliset tapahtumatuotannon, kulttuurituotannon ja ohjelmapalvelun palvelut. Toteutamme kanssasi tapahtumat ja juhlat kokonaisvaltaisesti tai tarvittaessa teemme vain osan hommasta.

Tapahtumasuunnittelu

Joskus apua tarvitaan pelkkään tapahtumasuunnitteluun. Tapahtumasuunnittelu voi sisältää keissisi mukaan tarvittavia osia, kuten aikataulutuksen, teeman ja ohjelman suunnittelun, projektisuunnitelman, tapahtumien vuosikellon, budjettisuunnitelman, turvallisuussuunnitelman, lupasuunnittelun, yhteiskumppanisuunnitelman, lupa-asioiden listauksen, viestintäsuunnitelman jne tai sitten koko paketin.

Lue lisää!

Lupa-asiat

Viranomaisilmoittelut ja niihin liittyvät pelastussuunnitelmat, turvallisuussuunnitelmat, jätehuoltosuunnitelmat, anniskeluluvat, meluilmoitukset… Kohoavatko hikikarpalot otsallesi ja nouseeko syke pelkästä ajatuksesta? Delegoi homma meille!

Lue lisää!

Konsultointi

Meille ensimmäinen vaihtoehto ei koskaan ole “ei…” Me olemme vieneet toripäiviä nettiin ja toteuttaneet kunnan perinteiset joulutapahtumat verkossa. Meillä oikeasti innostutaan ideastasi ja sinusta – ja huolehditaan haluamasi tapahtuma maaliin saakka!

Lue lisää!

Tiedotus ja viestintä

Viestinnän kautta tavoitat ja sitoutat yleisön tapahtumaasi. Tiedotus, viestintä, somettelu ja markkinointi kulkevat mukana tapahtumissa ja tukevat sitä monesta kulmasta. Meillä on pitkä kokemus viestinnästä, tiedotuksesta ja sisällöntuotannosta, joten pystymme auttamaan tarvittaessa myös näissä asioissa.

Lue lisää!