Ohjelmaa juhliin

Hupsista Keikkaan ohjelmapalvelu tarjoaa monipuolisen valikoiman esiintyjiä ja ohjelmaa juhlaan kuin juhlaan. Olemme tutustuneet jokaisen esittäjän ohjelmanumeroon ja varmistaneet sen laadukkuuden ja pystymme siksi itse myös ehdottamaan juhliisi sopivaa ohjelmaa.

Toimimme osapuolena sinun ja esiintyjien välillä ja huolehdimme, että kummankin osapuolen oikeudet säilyvät. Olemme toimineet sekä tapahtumajärjestäjinä, esiintyjinä että tilaajan roolissa, joten osaamme asettua kunkin osapuolen saappaisiin, mikä auttaa myös kaikkien osapuolien ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa. Laadimme kunkin esiintyjän ja tilaajan välille kokemuksella sopimuksen, joka turvaa kummankin osapuolen oikeudet ja edut.

Hupsista keikkaa! Sivuja muokataan vielä! Artisteja lisätään paraikaa. Otathan yhteyttä saadaksesi nopeampaa palvelua!

Tutustu ohjelmaan

UUTTA! Elämyspelit aikuisille – murhamysteeri, pakohuone tai taideviinitasting

Onko maalaus vivahteikas ja kehittynyt? Vai kenties pyöreä ja pirskahteleva?Taideviinitastingissa tutustumme viiteen eri viiniin ja yhdistelemme makuja taiteeseen ammattilaisen ohjaamana. Taideviinitasting sopii erinomaisesti ohjelmaksi (n.6-12hkl) esimerkiksi polttareihin, työpaikan virkistyspäiville tai kaveriporukoille!

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Bändit juhliin

Duot, triot, kvartetot, nais- ja miessolistit. Kauttamme saat coverbändit tai omaa indie-musiikkia soittavat bändit. Vaikkapa yritysten kick-offeihin ja yksityisiin juhliin. Toivo tyylikäs pianisti soittamaan taustamusiikkia ruokailun ajaksi, muusikot lasten juhliin tai menevä bilebändi riehaannuttamaan juhlaporukkasi!

Tutustu tästä bändeihin ja muusikoihin!

Ohjelmaa tapahtumiin

Löydä yleisötapahtumiin, markkinoille, taiteiden ja muinaistulien öihin ym tapahtumiin sopivaa ohjelmaa. Valikoimassa niin lavaesityksiä kuin kiertäviäkin esityksiä erilaisiin alueisiin sopivasti.

Ota yhteyttä!

Elämyspelit aikuisille – murhamysteeri, pakohuone tai taideviinitasting

Kun kaipaat juhliisi vähän actionia, suosittelemme tutustumaan murhamysteereihin, pop uppina luoksesi tuleviin pakohuonepeleihin ja taideviinitastinkeihin.

Lue lisää!

Juontajat ja lavaemännät- ja isännät

Kun haluat itsekin istua alas ja vain nauttia järjestämästäsi juhlasta, etkä viitsi nakittaa hommaan sukulaisia tai alaisiasi, luota juontaminen osaaviin käsiimme! Me löydämme juhlaasi passelin puhujan paikalle.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Ohjelmaa lasten juhliin

Palvelumme Lasten Synttärihahmot tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa hahmojen vetäminä lasten synttäreille ja vaikkapa sukujuhliin viihdenurkan muodossa perheen pienimmille. Järjestämme myös lasten esitykset, escapet ja visailut, myös digimuodossa.

Tutustu hahmopalveluihin!

Ota yhteyttä!

Ohjelmaa nuorille

Harvoin näkee tarjottavan ohjelmaa räätälöitynä nuorisollemme. Haluamme ottaa nuoretkin huomioon! Kenties autat nuortasi järjestämään ihan luvalliset kotibileet DJ:n, räppärin, nuorten escapen tai diskon muodossa… Taaai sitten kaikki on vaan tosi noloa, ja jätät väliin!

Ota yhteyttä!