Bändit juhliin

Kerro meille, mikä bändi tai artisti sinua kiinnostaa. Voit myös antaa tilaisuutesi budjetin, niin etsimme sinulle juhlaasi tai tapahtumaasi sopivan esiintyjän.

Järjestämme live-esiintymiset, hybridi- ja digiesiintymiset!

LIVEMUSIIKKIA TILAISUUTEESI

Tina Salminen Show & Covers (pop, rock)

Oman talon bändimme Tina Salminen Show & Coversilta ei menoa ja meininkiä puutu! Tämä 2016 perustettu bändi on kahlinut yli sadat häät ja pikkujoulut loistavin arvoteluin ympäri Suomea. Bändi esiintyy pääosin kvartettona, triona tai duona häissä, yritysjuhlissa jne. Bändi koostuu naissolistista, miessolisti-pianistista, kitaristista sekä cajonistista. Genrenä menevä poppi uusimpiin hitteihin!

Lue lisää!

Banda Sambaki

Nyt on kuuma bändi! Jos kaipaat autenttinsa, lantiot liikkeelle saavaa brasilialaista musaa tilaisuuteesi, juhliisi tai tapahtumaan, Banda Sambaki on oikea valinta! Tämä menevä ja hyväntuulinen samba räjäyttää päät ja lantiot! Opaa opaa opaa!

Lue lisää!

Kaikuluotain duo (pop, rock)

Kaikuluotain duo on taskuunmenevä bändi, joka sopii sekä pieniin ja keskisuuriin juhliin ja mahtuu pieneenkin tilaan. Mies ja kitara, nainen ja ääni tulkitsevat tunnettuja, rakastettuja covereita suomeksi ja englanniksi. Duolta löytyy myös omaa suomenkielistä tuotantoa. Valmiiden settien rinnalle saa ehdottaa pari omaakin toivekappaletta mukaan.

Ota yhteyttä!

Buttercup & Rosebud (indie folk)

Indie folk duo luo tunnelmaa kauniilla laululla ja lämpimillä harmonioilla. Ohjelmistoon kuuluu pehmeyttä, katkeransuloisuutta, romantiikkaa ja puhdasta, viatonta iloa! Duo sopii sekä valloittavaksi ohjelmanumeroksi, että rauhalliseksi taustamusiikiksi. Kitaran ja ukulelen lisäksi kaksikolta luonnistuu monet muutkin soittimet pianosta selloon!

Tutustu!

The Leaves of Autumn (indie pop)

The Leaves of Autumn soittaa omaa atmosfääristä poppia. Kaunis soundscape on kokonaan tuottaja vantaalaisen Heikki Laatikaisen kädenjälkeä. Bändi on julkaissut tänä vuonna kuusi singleä ja musiikkinsa on kuunneltavissa Spotifyissa. Parhaiten bändi toimii koko bändinä, mutta on tilattavissa myös taustamusiikilla duona pienempiin tilaisuuksiin.

Kuuntele!

SOLISTIT

Tina Salminen (pop)

Tina Salminen esittää omaa tuotantoaan, jota on julkaistu Colla Records Oy Ab:n kanssa alkuvuodesta 2021. Tina nähtiin esiintymässä Pori Pridessä 21 ja on tulossa lyhyelle esiintymiselle Turun päiville 19.9. Hän esittää pääosin suomenkielistä menevää poppia ja omiin kappaleisiin kuuluvat mm sinkut Väärin, Kukkakedon kulkija ja Ready to go.

Katso musavideo ja ota yhteyttä!

pianisti, viljami sainio,

Viljami Sainio, laulaja -pianisti (pop)

Kun kysyt Viljamilta, pääseekö hän keikalle, vastaus on yleensä myöntävä, ennen kuin olet kertonut edes päivämäärän! Komeaääninen Viljami toimii laulavana pianistina tai instrumentaalisena pianistina tilaisuudessasi. Hän on toiminut myös laulunopettajana ja kuoronohjaajana, joten sopii erinomaisesti myös yhteislaulujen vaikkapa vetäjäksi.

Ota yhteyttä!

Katariina Sallinen (viulisti)

Viulisti Katariina Sallinen on harvinainen löytö. Ohjelmistoa on eri aikakausien klassisesta musiikista ja musikaaleista aina tulisiin mustalaissävelmiin, valsseihin, tangoihin ja irlantilaiseen kansanmusiikkiin, ja soitettavaa riittää useammaksikin tunniksi – sekä varsinaiseksi esitykseksi että tausta- tai tanssimusiikiksi. Hän soittaa lisäksi kamarimusiikkia eri kokoonpanoissa. Kokoonpanona voi tilaajan toiveen mukaan olla jousikvartetti, duo (viulu-sello, viulu-piano, kaksi viulua) tai vaikka pelkkä sooloviulisti.

Ota yhteyttä!

Esteri, suomiräppiä ruuhkavuosien keskeltä (rap)

Esteri tarjoaa pääosin positiivisuutta hehkuttavaa, hyvän mielen indieräppiä. Musiikki on menevää ja helposti samaistuttavaa. Omaa musiikkiaan tekevän Esterin musiikkia ja musavideoita löydät hänen kotisivuiltaan. Monipuolisella Esterillä on pitkä työkokemus mm kehitysvammaisten kanssa ja hän on esiintynyt niin nuorisolle, kuin senioreillekin.

Tutustu!

Prinsessat ja muut hahmot lasten juhliin

Prinsessat, merirosvot tai supersankari? Lasten Synttärihahmot palvelusta voit valita mieleisesi esiintyjät viihdyttämään perheen pienimpiä. Hahmot esiintyvät lasten juhlissa, vaikkapa häissä ja tapahtumissa.

Tutustu!

Esiintyjä! Haluatko mukaan valikoimaamme? Ota häikäilemättömästi yhteyttä!

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722