Juontajat ja hostit

Tällä hetkellä juonnamme ja hostaamme Tinan ja Viljamin kanssa erimoisissa kekkereissä – yksin tai yhdessä. Halutessasi tai aikataulujen mennessä ristiin heitämme verkot vesille ja etsimme sinulle taitavan ja tilaisuuteesi sopivan emännän tai isännän tilaisuuteesi!

Sari Kuivalainen

Sari on hurmaava ja erittäin kokenut esiintyjä ja työskentely onnistuu erinomaisesti myös kameran edessä. Hän on loistava valinta niin live- kuin av- ja hybriditilaisuuksiinkin. Sari on toiminut mm. mainosmallina ja vankkaan kokemukseen kuuluvat lukuisat puheroolit tv-sarjoissa ja elokuvissa. Myös haastattelutyöt, spiikkaukset ja ääninäytteleminen ovat lähellä sydäntä.

Ota yhteyttä!

Tina Salminen

Monipuolinen Tina on kokenut ja innostunut lavaemäntä, laulaja ja esiintyjä. Kiinnostus juontamiseen on lähtenyt teatteritaustasta ja ohjaajan työstä, sekä rakkaudesta ihmisten kanssa työskentelyyn. Hän on toiminut lavaemäntänä mm Turun Messu & Kongressikeskuksen messuilla useana vuotena, vetänyt mysteeri-illallisia yritysten virkistyspäivillä ja tehnyt mm. vloggausta tapahtumissa. Lasten kanssa työskentely on myös tuttua, joten yleisö vauvasta vaariin otetaan tietenkin haltuun!

Kielitaidot juontohommissa: suomi, riikin ruotsi, englanti

Ota yhteyttä!

Viljami Sainio

Viljami Sainio on lavalla kuin kotonaan. Hänellä on teatteritaustaa takanaan ja on kokenut esiintyjä erilaisissa tilaisuuksissa vuosien takaa. Viljami on vetänyt kuorolaulua ja tottunut puhumaan työssään. Hänen viimeisimpiä juontojaan nähtiin Mynämäen Joulunavauksen videoversiossa. Hän on idearikas, mukava ja hyväkäytöksinen herrasmies, joka osaa ottaa yleisön kuin yleisön huomioon. Viljamin sydämessä asuu myös pieni juristi, joten etiketit ja viralliset tilaisuudet ovat hänelle kuin mukava, kotoisa nojatuoli.

Kielitaidot juontohommissa: suomi, englanti, ruotsi

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722