Murhamysteerit

Murhamysteerit ympäri Suomea

KENELLE SOPII: Työporukalle, kaveriporukalle tai muulle juhlaporukalle, jossa väh 15 osallistujaa ja max 80 osallistujaa.

Murhamysteeri on yhdessä koettu, osallistava elämys, joka tuo vaihtelua illanviettoon kaveriporukalla, juhlissa tai työpaikan juhliin. Mysteeri-illat ovat ohjelmakokonaisuuksia, joissa on mukana alusta loppuun saakka aina kokeneet ohjaajat. Kauttamme saat autenttisen, itse käsikirjoittamamme murhamysteerin ohjattuna tai apunäyteltynä – tilaisuuteesi, tilaasi ja porukkaasi sopien.

Murhamysteerimme eroavat muista siten, että tässä tarinassa sinä olet pääosassa. Tuomme tapahtumapaikalle rekvisiitan ja puvustuksen teatteripuvustuksestamme, sekä tarvittavan somistuksen ja valaistuksen, sekä äänimaailman. Murhamysteeri on helposti muunneltavaksi rikosmysteeriksi, kauhumysteeriksi tai jonkin myyttisen asian ratkomisillaksi.

Murhamysteerin ratkojille löytyy niin isompia kuin ennemmin sivusta seuraaville sopivia rooleja.

Mysteeri sopii niin isolle kuin pienemmälle porukalle, kuitenkin parhaiten n 15 – 40 hengen porukoille. Max 80:lle porukalle. Jos väkeä on enemmän, suosittelemme pop-up pakohuonetta tai murhamysteeriä kokonaan näyteltynä, jolloin mysteeri ratkotaan joukkueissa esimerkiksi pöytäkunnittain.

Toteutamme murhamysteerit yhteistyössä juhlakaverimme HeViPropsin kanssa. Näin pidämme huolen, että mysteeri toteutuu mitä laadukkaimmin. Loihdimme juhlatilaasi juuri oikean tunnelman oikeanlaisen teemasomistuksen, valaistuksen ja äänimaailman kanssa.

Tutustu murhamysteeri-iltaan tarkemmin tästä!

Mordmysterium på svenska!

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio
Vice CEO Tina Salminen
Uittamontie 12
Turku, 20810
0440850722