Tulishow

Meillä on tulitaiteeseen vahvat yhteydet ja syvä intohimo itsekin esiintyneinä. Tällä hetkellä välitämme tulitaiteilijoita tai pyrotaideryhmiä tapahtumiin.

Tulishow on ainutlaatuinen show ja taiteenlaji, joka vangitsee katsojan kuin katsojan katseen. Esitys kestää yleensä 10-20 minuuttia riippuen tuliryhmän artistimäärästä. Tuliesitys sopii ohjelmaksi niin yksityisjuhliin vaikkapa yllätysnumerona tai kulttuuri- ja yleisötapahtumiin vuoden pimeimpinä aikoina.

Valoa pimeyteen

Ammattilaiset tulitaiteilijat kruunaavat juhlasi ikimuistoisella hetkellä. Tulitaide on intiimiä taidetta, joka lämmittää ja valaisee kaamoksen aikoina sekä mieltä, että sydäntä. Tuliesitys on sopiva ohjelmanumero häihin, syntymäpäiville, kaupunkitapahtumiin, festareihin sekä muinaistulien öihin.

Tuliryhmä Poltteella on yli 20 vuoden kokemus pyrotaiteesta. Tilaa!

Tilaa tulitaiteilijat juhliisi

Sirkusduo Passiilin tulishow

Sirkusduo Passiili on pyrotaidealan rautainen ammattilainen, joka toteuttaa henkeä salpaavat ja tunnelmalliset tuliesitykset tapahtumiin ja juhlallisiin tilaisuuksiin. Tuliesitys voi sisältää mm. näyttävää tulisauva- ja tulikeilajongleerausta.

Tuliesitys, 10 minuuttia. Esitettävissä vain ulkona. Sisätiloihin tilattavissa myös ledvaloilla jongleerausta.

Kysy lisää ja tilaa tuliesitys!

Nauti tuliesityksestä turvallisesti

Pidämme huolen sekä esiintyjien, että yleisön turvallisuudesta suunnittelemalla turvallisuuden ja teemme puolestasi ilmoituksen tuliesityksestä paikalliselle viranomaiselle viimeistään 14 päivää ennen tapahtuman ajankohtaa. Pidämme huolen, että paikalla on voimassa olevan tulityökortin omaava ammattisammuttaja ja asianmukaiset sammutusvälineet.

Upea Tuliryhmä Polte tilattavissa pikkujouluihin!
Tulitaideryhmän Villituli esityksiä.
Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722