Ohjelmaa tapahtumiin

Hupsista Keikkaa järjestää ja välittää ohjelmaa live- ja hybriditapahtumiin. Kauttamme saat bändit ja muusikot, tuliesiintyjät ja sirkusesiintyjät, juontajat ja hostit sekä ohjaajat erilaisiin ohjelmanumeroihin ja livepeleihin.

Alle olemme luetelleet esiintyjiemme variaatioita: tarkemman erittelyn löydät tästä:

Tutustu ohjelmaan ja esiintyjiin

Sirkusduo Passiilin veitsenheitto

Keskiajalta tuttu suosittu ja selkäpiitä karmivan jännittävä veitsenheitto on tehnyt comebackin 2020-luvun juhliin! Tämä jos jokin kannattaa jättää ammattilaisten käsiin! Veitset lentävät pelottoman ja avuttoman avustajan ympärille. Tästä saat huumoria ja vaarallisuutta juhliisi tai tapahtumaasi.

Tilaa tai kysy lisää!

Kuva: Photodance Valmela

Kauniit tuliesitykset

Tuliesitys tuo valoa ja lämpöä Suomen kaamokseen. Kauttamme saat ammattitaitoiset ja kokeneet tuliesiintyjät tapahtumiin ja juhliin. Hoidamme puolestasi myös turvallisuussuunnitelmat ja ilmoitukset viranomaisille.

Tutustu tästä tuliesityksiin!

Bändit ja muusikot tapahtumiin ja juhliin

Kauttamme saat ammattitaitoiset ja hyväksi todetut laulajat, soittajat, DJ:t, improvisaatiobiisintekijät ja muut musiikkitaiteen esiintyjät joka tilaisuuteen.

Kysy suosituksiamme niin julkisiin kuin yksityisiin, pieniin kuin suuriinkin juhliin ja tapahtumiin.

Kasvavassa valikoimassamme löytyy solisteja ja trubaduureja, duoja, trioja ja koko bändejä. Kauttamme saat covermusiikkia sekä indie-bändien omaa tuotantoa yleisösi kuultavaksi.

Teemme kaikkien esiintyjiemme kanssa asianmukaiset esiintymis- ja levityssopimukset puolestasi myös digi- ja hybriditapahtumiin. Julkisissa esiintymisissä huolehdimme, että Teosto-ilmoitukset tehdään.

Tutustu tästä muusikoihin!

Juontajat ja hostit

Hyvät ohjelmasetit kruunaa hyvä ja edustava juontaja. Kauttamme saat lavaemännät ja – isännät, joilla on kokemusta niin live-juonnoista kuin spiikkauksistakin. Juontajat ovat tilattavissa messuille, tapahtumiin, festareille, konferensseihin, pitchauksiin, virkistyspäiville ja yksityisiin juhliin.

Hupsista Keikkaan pätevät juontajakumppanit tietävät, mitä tekevät, jotta sinun ei tarvitsisi. Anna ammattilaisen hoitaa homma kotiin!

Tutustu lavajuontajiin tästä!

BÄNDIT

Tina Salminen Show & Covers (pop, rock)

Oman talon bändimme Tina Salminen Show & Coversilta ei menoa ja meininkiä puutu! Tämä 2016 perustettu bändi on kahlinut yli sadat häät ja pikkujoulut loistavin arvoteluin ympäri Suomea. Bändi esiintyy pääosin kvartettona, triona tai duona häissä, yritysjuhlissa jne. Bändi koostuu naissolistista, miessolisti-pianistista, kitaristista sekä cajonistista.

Lue lisää!

Kaikuluotain bändi (pop, rock)

Kaikuluotain on varma valinta juhlamenoon! Bändi tulkitsee tuttuja covereita tunteella ja intohimolla ja positiivisuus ja iloinen meininki tarttuu myös siihen yleensä niin totiseen suomalaiseen Pasiin ja Mattiin. Musiikki valikoituu toiveidesi mukaan menevänä tai rauhallisempana musiikkina jopa koko illan pituudelta! Nämä kokeneet muusikot pakkaavat mielellään PA:nsa ja tulevat juhliisi ilahduttamaan vieraitasi!

Ota yhteyttä!

Kaikuluotain duo (pop, rock)

Kaikuluotain duo on ns taskuun mentävä versio Kaikuluotain bändistä. Duo sopii sekä pieniin ja miksei suurempiinkin juhliin ja mahtuu pieneenkin tilaan. Mies ja kitara, nainen ja ääni tulkitsevat tunnettuja, rakastettuja covereita suomeksi ja englanniksi. Duolta löytyy myös omaa suomenkielistä tuotantoa.

Ota yhteyttä!

Buttercup & Rosebud (indie folk)

Indie folk duo luo tunnelmaa kauniilla laululla ja lämpimillä harmonioilla. Ohjelmistoon kuuluu pehmeyttä, katkeransuloisuutta, romantiikkaa, ja puhdasta viatonta iloa! Duo sopii sekä valloittavaksi ohjelmanumeroksi, että rauhalliseksi taustamusiikiksi. Kitaran ja ukulelen lisäksi kaksikolta luonnistuu monet muutkin soittimet pianosta selloon!

Tutustu!

The Leaves of Autumn (indie pop)

The Leaves of Autumn soittaa omaa atmosfääristä poppia. Kaunis soundscape on kokonaan tuottaja vantaalaisen Heikki Laatikaisen kädenjälkeä. Bändi on julkaissut tänä vuonna kuusi singleä ja musiikkinsa on kuunneltavissa Spotifyissa. Parhaiten bändi toimii koko bändinä, mutta on tilattavissa myös taustamusiikilla duona pienempiin tilaisuuksiin.

Kuuntele!

SOLISTIT

pianisti, viljami sainio,

Viljami Sainio, laulaja -pianisti (pop)

Komeaääninen Viljami Sainio toimii laulavana pianistina tai instrumentaalisena pianistina tilaisuudessasi. Hän on toiminut myös laulunopettajana ja kuoronohjaajana, joten sopii erinomaisesti myös yhteislaulujen vaikkapa vetäjäksi.

Ota yhteyttä!

Katariina Sallinen (viulisti)

Viulisti Katariina Sallinen on harvinainen löytö. Ohjelmistoa on eri aikakausien klassisesta musiikista ja musikaaleista aina tulisiin mustalaissävelmiin, valsseihin, tangoihin ja irlantilaiseen kansanmusiikkiin, ja soitettavaa riittää useammaksikin tunniksi – sekä varsinaiseksi esitykseksi että tausta- tai tanssimusiikiksi. Hän soittaa lisäksi kamarimusiikkia eri kokoonpanoissa. Kokoonpanona voi tilaajan toiveen mukaan olla jousikvartetti, duo (viulu-sello, viulu-piano, kaksi viulua) tai vaikka pelkkä sooloviulisti.

Ota yhteyttä!

solisti, laulaja, laulaja juhliin, ohjelmaa juhliin

Anna Have, laulaja – pianisti (pop)

Anna Have on nuori turkulaistunut lauluntekijä, joka taltioi lauluihinsa ajatonta herkkyyttä ja tunnelmaa. Suomenkieliset kauniit lyriikat ja maalailevat melodiat yhdistyvät Annan vahvalla äänellä tulkittuna tajuntaa räjäyttäviksi kokonaisuuksiksi. Annan saat keikalle joko yksin pianon kanssa taikka säestäjän kanssa duona. Keikoilla valintasi mukaan covereita ja/tai omaa musiikkia.

Ota yhteyttä!

Esteri, suomiräppiä ruuhkavuosien keskeltä (rap)

Esteri tarjoaa pääosin positiivisuutta hehkuttavaa, hyvän mielen indieräppiä. Musiikki on menevää ja helposti samaistuttavaa. Omaa musiikkiaan tekevän Esterin musiikkia ja musavideoita löydät hänen kotisivuiltaan. Monipuolisella Esterillä on pitkä työkokemus mm kehitysvammaisten kanssa ja hän on esiintynyt niin nuorisolle, kuin senioreillekin.

Tutustu!

Tinan musikaaliklassikot (musikaali)

Tina tulkitsee tunteella kauniita Broadway, West End sekä Disney elokuvien musikaaliklassikkoja solistina eri soittajien säestämänä. Täydellinen setti esimerkiksi dinner-iltoihin iltapukujen kimmeltäessä tai muihin sopiviin tapahtumiin ja konsertteihin. Myös omaa pop-musiikkia on tarjolla kesästä 2021 alkaen levy-yhtiö Colla Recordsin tuottamana.

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: 050 412 8011, buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: kulttuuri, markkinointi, viestintä, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722