Tapahtumajärjestäminen

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja tarvitset apukäsiä? Olet löytänyt oikeaan osoitteeseen! Me Hupsista Keikkaalla olemme sinua varten.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisina ja yhtä hyvin siitä huolimatta, olitko yksityinen henkilö, yritys, yhdistys, kaupunki tai kunta. Tapahtumat järjestetään asiakkaan raamien ja viitekehysten rajoissa ja meille aina taivas on rajana – ainakin melkein.

Laajojen kontaktiverkostojen sekä villin mielikuvituksen avulla pystymme auttamaan sinua suunnitteluissa, hankinnoissa ja tarvittaessa hoitaa tapahtuman avaimet käteen-palveluna ideoinnista koristeluihin, cateringin koordinoimisesta tarjoilijoihin ja ohjelmapalveluun asti.

Tapahtumalla on aina tarkoitus

Kaikilla tapahtumilla on jokin tarkoitus tai tavoite. Se voi olla jonkin asian, elämänvaiheen tai saavutuksen juhlistaminen, yleisön muistaminen, kiittäminen, yrityksen promootio, kunnan asukkaiden virkistäminen jne. Lähdetään suunnittelemaan tapahtumaa niin, että tarkoitus tavoittaa yleisösi tai vieraasi!

Tapahtuman järjestäminen lähtee kohderyhmästä

Kuten markkinointikin, yleisötapahtumat luodaan jollekin kohderyhmälle. Niin tapahtuman teema, sisältö, ohjelmisto kuin ilmekin luodaan ajatuksella yleisöllesi niin, että he varmasti viihtyvät. Tavoitteenamme on saada yleisöllesi wow-elämys!

Mikä teema sopii sinun tapahtumallesi?

Tapahtumiin valitaan usein koko tapahtumakokonaisuutta kantava teema. Teema voi näkyä tapahtumassasi niin ohjelman sisältönä, tarjoiltavassa ruoassa kuin siinä muodossa, miten vieraat saavat kutsun tapahtumaasi. Teema valitaan tapahtuman luonteen, vuodenajan, kohderyhmän tai vaikkapa jonkin aatteen tai tietyn värimaailman mukaan. Keinoja on monia!

Raamit tapahtumallesi

Raamit tapahtumasi järjestämiseen rakennetaan budjettisi ja aikataulusi mukaan. Tapahtumat voidaan tarvittaessa järjestää nopeallakin aikataululla, mutta huomioithan, että yleisölläsikin pitää olla aikaa valmistautua. Työskentelemme ja laskutamme läpinäkyvästi sen sopimuksen raameissa, minkä kanssasi luomme.

Tutustu tästä erilaisiin mahdollisuuksiin tai ota yhteyttä omilla ideoillasi!

Yksityiset tapahtumat:

  • Häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, valmistujaiset, lasten juhlat

Ulkotapahtumat:

  • Markkinat, kulttuuritapahtumat, Taiteiden yöt, Venetsialaiset, Muinaistulien yöt, tonttujuoksut, murhamysteerit ulkona, zombiekävelyt, taidepolut, metsänäyttelyt

Lue lisää!

Yritystapahtumat:

  • Virkistyspäivät, Kesäjuhlat, synttärit, vuosijuhlat, gaalat, kausijuhlat, pikkujoulut, joulujuhlat, PR-tapahtumat

Kulttuuritapahtumat:

  • Kuntien ja yhteisöjen kulttuuritapahtumat, yhteisötapahtumat, teatterit, näyttelyt

Lue lisää!

Yleisötapahtumat:

  • Konsertit, esitykset, gaalat, festarit, tanssi-esitykset tai muut vuokrattavaa tilaa vaativat tapahtumat, muut juhlat

Lue lisää!