Hääsuunnittelu

Suunnittelemme kanssanne häät alusta loppuun tai osittain ja avustamme tarvittaessa juhlissanne. Sanokaa meille Tahdon, ja antakaa meidän auttaa teitä toteuttamaan unelmahäät!

Autamme häiden järjestämisessä kokonaisvaltaisesti – sydämellä

 • Tapaaminen, jossa kerrotte toiveenne ja visionne
 • Sopivan juhlapaikan löytäminen
 • Pitopalvelun löytäminen
 • Teidän näköiset häät
 • Koristelu ja teema
 • Hääkutsut ja etiketit
 • Perinteet
 • Jotain uutta, jotain vanhaa
 • Ohjelmanumerot ja leikit
 • Musiikki ja esiintyjät
 • Valokuvaajan- tai videokuvaajan löytäminen
 • Hääyö
 • Kiitokset…

Hääparin näköiset häät

Ihanaa, ihanaa! Häät tulossa! Häiden järjestäminen on elämän suurimpia projekteja, ja se aiheuttaa toisaalta, kaiken sen ihanuuden keskellä, paljon stressiä ja paineita. Eikä ihme. Päivähän on elämän onnellisimpia ja merkityksellisempiä juhlia.

Teemaa tai perinteistä juhlaa

Me häähullut Hupsista Keikkaalta haluamme auttaa hääpareja toteuttamaan unelmahäät, ovat ne sitten perinteiset maalaisromanttiset häät, röyhelöä ja kermakakkua pursuavat prinsessahäät, cosplay-häät, teemahäät, etniset häät tai vaikkapa eteeriset, kalevalahenkiset metsähäät.

Alkutapaaminen

Alkutapaamiseen varataan reilusti aikaa ja siinä käydään läpi kaikki, mitä häihinne olette kuvitelleet. Sovitaan hääbudjetista, vaatimuksistanne ja esimerkiksi teemasta. Sitten kääritään hihat ja ruvetaan hommiin!

Juhlatila häihin

Koulimme läpi maat ja mannut ja etsimme ja ehdotamme ja tulemme kanssanne vierailemaan hääpaikoissa. Autamme kilpailuttamisessa ja tarvittaessa sopimusten tekemisessä. Olemme nähneet yli sadat häät kartanoissa, ladoissa, hotelleissa ja muissa juhlatiloissa Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla kuin Pohjanmaallakin. Vihkimistilaisuuksia olemme saaneet kokea kirkoissa ja metsässä.

Pitopalvelu ja hääkakku

Hyvä ja laadukas, oikeanlainen ruoka juuri teidän häihinne on tärkeä hankinta. Voidaan pohtia yhdessä, minkälainen ruoka sopii juuri teidän häihin.

Onko häissä aikuisia vai myös lapsia? Ehkä perheen pienimmille voisi olla oma menuu? Ja oma dinnerkattaus pikkupöydässä vaikkapa lempiprinsessa seuralaisenaan?

Lähdetäänkö etsimään perinteistä suomalaista vaihtoehtoa vai jotain kansainvälistä? Tuleeko hääkakusta tornimainen prinsessakakku vai jotain hillitympää?

Teema, koristelu, kukat, kattaus ja somistus

Autamme teeman valinnassa, teemme värikarttoja ja suunnittelemme koristelun ja hoidamme tarvittaessa paikalle myös astiat ja tarjoilijat. Teemakokonaisuus näkyy myös kutsuissa ja kiitoksissa.

Kilpailutamme teidän näköiset koristelut ja heitämme pöytään uusia ideoita. Kaiken kauniin ja laadukkaan ei ole aina pakko olla se kallein vaihtoehto valmiista luettelosta.

Ohjelmaa häihin

Ohjelmaa aikuisille, lapsille ja varttuneimmillekin juhlijoille! Kauttamme saat juhlatilaasi ja juhlaväellesi sopivan hääbändin, taikurin, tuliesiintyjät, muut esiintyjät, tarvittaessa lavaemännän ja DJ:t.

Tekniikka

Hoidamme tarvittaessa paikalle myös äänentoiston ja valaistuksen. Teemme esiintyjien kanssa pätevät sopimukset ja neuvottelemme settien pituuksista ja hinnoista.

Häätanssit ja häävalssit

Autamme tarvittaessa häävalssien- ja tanssien musiikkivalinnassa vankalla kokemuksella ja valmiilla listoilla. Teemme halutessanne Spotify-listat väliajoiksi ja aikataulutamme ohjelman sopivaksi kokonaisuudeksi.

Satuhäät, etniset häät, cosplay häät?

Kannustamme hääpareja olemaan rohkeasti omia itseään ja tekemään rohkeita, oman näköisiä valintoja. Me emme ole tylsiä, jäykkiä saatika vanhanaikaisia, vaikka kunnioitammekin perinteitä ja kulttuuria. Myös intialaiset monipäiväiset häät sekä Liisa Ihmemaassa-teemaiset häät nähneinä ja kokeneina olemme avoimia uusille ideoille ja lähdemme innokkaasti tekemään visiotanne todeksi!

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: 050 412 8011, buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: kulttuuri, markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722