Kulttuuritapahtumat

Kulttuurituottaja ja tapahtumatuottaja palveluksessasi! Järjestämme intohimolla, kokemuksella ja ammattitaidolla kulttuuritapahtumia esimerkiksi kunnille, yhdistyksille ja muille tahoille.

Apuna kulttuuritapahtumassasi

Tarvitsetko ulkopuolisia resursseja kulttuuritapahtumasi tai alueesi kulttuuritoiminnan järjestämiseen? Täältä pesee!

 • Usein etenkin pienet kunnat tarvitsevat usein lisäresursseja ja moni yhdistys tarvitsee lisäosaamista tapahtumiensa tueksi.
 • Autamme järjestämisessä ideoinnista ja suunnittelusta lupa-asioihin ja aina viimeiseen silaukseen asti.
 • Tarvittaessa tuemme myös kulttuuritapahtumasi markkinointia ja viestintää.
 • Suunnittelemme kanssasi teemaan sopivan sisällön ja toteutuksen ja kommunikoimme tarvittaessa paikallisten yhteisöjen ja yhdistysten kanssa.

Kulttuurituottaja osallistaa ja yhdistää

Vaikka olemmekin kaupallinen osakeyhtiö, humanistinen koulutustausta antaa kulttuurin parissa työskentelylle oikeanlaisen näkövinkkelin. Pystymme tekemään esimerkiksi kulttuurin vuosikellot, suunnittelemaan kulttuuritoiminnan ja kulttuuritapahtumat sekä tarvittaessa auttaa kuntaasi tai järjestöäsi verkostoitumaan ympäristökuntien ja muiden yhdistysten kanssa.

Apumme sopii kuvioihin esimerkiksi silloin, kun ei ole resursseja palkata kulttuurituottajaa palkalliseksi pitkäksi aikaa tai haluatte freelancermaista palvelua pätkissä pitkin vuotta, tai vaikkapa vain tiewtyksi ajankohdaksi, kuten kesäksi tai yhden tapahtuman kertaluontoista tuotantoa varten.

Kulttuuritapahtumat ja teemapäivät

Järjestämme tai autamme järjestämään paikalliset Taiteiden yöt, Muinaistulien yöt, Kansallispukujen tuuletuspäivä-piknikit, musiikkijuhlat, markkinat, vanhusten viikot, nuorten tapahtumat, lasten tapahtumat, senioreiden tapahtumat, kesäteatteritoiminnan… Näistä kaikista meillä on jo kokemusta. Anna meidän auttaa toteutuksessa!

Kultturellia ohjelmaa

Kaikki lähtee hyvistä ideoista ja kokemuksesta erilaisten ohjelmien toimivuudesta oikeanlaiselle yleisölle. Ohjelmana voi olla esimerkiksi elämyspolkua teeman mukaan tai yhteisöllisyyttä tukevaa osallistavaa ohjelmaa osallistavassa kulttuuritapahtumassa.

Esiintyjät ja taiteilijat

Meillä on vuosien kokemus esiintyvien taiteiden parissa. Hankimme verkostojemme kautta tapahtumaasi sopivat taiteilijat ja esiintyjät ja teemme asianmukaiset sopimukset heidän kanssaan yksittäisiin tapahtumiin. Ja mitä parasta, puhumme taiteilijaa.

 • Musiikki
 • Tulitaide
 • Lasten teatteri
 • Nukketeatteri
 • Aluetaide
 • Improvisaatio-ohjelma
 • Taikuri
 • Esittävä taide
 • Osallistava taide

Tarkka suunnitelma ja lupailmoittelut

Meiltä saat apua tai kokonaan valmiin tapahtumasuunnitelman tapahtumallesi avaimet käteen-tyylillä. Tapaamme kanssasi ja autamme ideasi valjastamisessa todelliseksi. Voimme toimia apulaistuottajinasi, konsultteinasi tai tapahtumasi päätuottajina. Tarvittaessa autamme sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita tuomaan lisäarvoa tapahtumaasi. Olemme myös eksperttejä kirjoittamaan lehdistötiedotteita ja tavoittamaan yhteisösi mielenkiinnon. Teemme myös kokemuksella ilmoittelut ja lupahankinnat alueesi viranomaisille.

Teatterituotantoa ja kesäteatteria yhteisöille

Autamme sinua toteuttamaan, tuottamaan ja perustamaan teatteri- ja kesäteatterituotannot. Taustalla on vankka projektityö sekä indie- ja harrastajateatteri ja ammattiteatterituotantojen parissa vuodesta 2011.

Olemme tuottaneet ja ohjanneet mm. kesäteatterikokonaisuuksia, näytelmiä, musikaaleja suomen- ja englannin kielillä, toteuttaneet teatterikiertueita nuoriso- sekä vammaisteatterin parissa.

Osallistavaa taidetta

Taidetta on monenlaista ja se voi olla jonkun tietyn taiteilijan tekemää tai yhteisötaidetta, johon osallistuvat itse tapahtumaan tulijat. Viime vuosina yhteisötaide ja osallistavat taidetapahtumat ovat nostaneet päätään ja kuntien asukkaita usein kiinnostaa tapahtumat, jonka sisältöön pääsevät itse vaikuttamaan.

”Olemme Viljami ja Tina, Hupsista Keikkaan yrittäjät. Kulttuuritapahtumat ovat etenkin Tinan sydäntä lähellä. Hän on ammatiltaan kulttuurituottaja AMK ja kokenut kulttuurialan tekijä.”

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722