Lasten juhlat

Järjestämme lasten juhlia, syntymäpäiviä, lasten diskoja ja joulutapahtumia pitkällä kokemuksella. Yhteistyökumppanina käytämme Tinan Lasten Synttärihahmot-palvelua, joka on toiminut jo vuodesta 2017 Turun seudulla ja vuoden 2020 kesästä lähtien aktiivisemmin myös pääkaupunkiseudulla. Kumppanimme HeviProps Oy takaa moitteettomat ja monipuoliset koristelut ja tarpeiston ja catering kontaktimme loihtivat juhliin halutessasi myös upeat fantasiakakut ja muut herkut – myös ne terveelliset.

Bravuureihimme kuuluu ehdottomasti lasten teemasynttärit ja naamiaiset. Autamme sinua tarvittaessa juhlapaikan varaamisesta ja kutsukorteista lähtien. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Ohjelmaa lasten juhliin

Kutsu lapsen lempiprinsessa tai supersankari juhliin

Lasten Synttärihahmot toteuttavat pienten prinsessojen ja supersankareiden unelmia! Kauttamme saat Jääkuningattaren, Merenneitoprinsessan, Hämiksen tai muun sankarin ovellesi tai juhlapaikalle. Hahmot laulavat elokuvista tuttuja lauluja, maalaavat kasvomaalauksia, pitävät visoja kaverisynttäreillä ja leikkivät lasten kanssa.

Tilaa tai kysy lisää!

Sirkusduo Passiilin sirkussynttärit 

Nämä bileet ovat kokonaisuus, jossa yhdistyy useita eri asioita noin tunnin kokonaisuudeksi asiakkaan kotona tai juhlapaikalla. Ohjelman kulku voi käydä esimerkiksi yhdistelemällä jongleerausesityksiä ja vaikkapa ilmapalloeläin-työpajoja.

Sirkussynttärit sopivat parhaiten 4 – 12-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Tilaa tai kysy lisää!

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: 050 412 8011, buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: kulttuuri, markkinointi, viestintä, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722