Ulkotapahtumat

Autamme sinua järjestämään ulkotapahtumat kokonaan tuotettuina ja valvoittuina tai toimimalla aputuottajina kanssasi.

Hupsista Keikkaa oy järjestää ulkoilmatapahtumat puolestasi tapahtumailmoittelusta ohjelmaan asti.
Olemme järjestäneet ja olleet mukana järjestämässä mm. ulkoilmajuhlia, virkistyspäiviä, kulttuuritapahtumia kuntasektorille, taiteiden öitä, joulumarkkinoita ja – tapahtumia, ulkoilmataidenäyttelyitä sekä organisoineet kesäteatterin ulkoilmanäytöksiä kokonaisuutena.
Hoidamme kaikki lupa-asiat kuntoon puolestasi vankalla kokemuksella.
Tarvittaessa hoidamme puolestasi lupa-asiat ja tapahtumailmoittelut viranomaisille vankalla kokemuksella. Järjestämme myös tarvittaessa järjestyksen valvojat tapahtumaasi.

Ota yhteyttä!

Lähes kaikki tapahtumat voidaan järjestää ulkotiloissa – sään salliessa

Ulkotapahtumat yleistyivät Suomessa myös kylminä vuodenaikoina 2020 pandemian aikana. Pakon lisäksi ulkotapahtumien järjestäminen opetti tapahtuman järjestäjiä avaamaan silmiä uudenlaiselle ajattelulle.

Ulkotapahtumissa voidaan järjestää lähes kaikkea, mitä sisälläkin. Suomessa tietenkin sään kanssa kävellään aina vähän nyörällä. Onneksi teltat ja katokset, lämmittimet ja asiallinen pukeutuminen auttaa usein tähän pulmaan. Hyvä idea on myös järjestää hybriditapahtuma, jossa osa tapahtuu ulkona ja osa sisätiloissa.

Olemme järjestäneet mm. ulkoilmatapahtumia, kuten yritysjuhlia, häitä ja toiminnallisia virkistyspäiviä isoille ja pienille porukoille. Lisäksi olemme erikoistuneita pieniin ruohonjuuritason sekä suuriin, koko kuntaa koskeviin kulttuuritapahtumiin. Olemme työskennelleet eri taiteenlajien, kuten valokuvataiteen ja esittävien taiteiden parissa ja tunnemme sopimusasiat myös esiintyjien ja tekijänoikeuksien suhteen.

Keitä me olemme?

Hupsista Keikkaa Oy palveluksessasi

Olemme musiikkikoulun omistaja ja lähes valmis lakimies Viljami Sainio ja kulttuurituottaja Tina Salminen, Hupsista Keikkaan tuoreet yrittäjät. Olemme työskennelleet yhdessä vuodesta 2016 mm ohjelmapalveluissa ja tapahtumatuotannossa. Nyt löimme viisaat ja vähän pöhköt päämme yhteen. Lue lisää!


”Tämän vuoden Taiteiden yö oli varmaan hienoin, mitä täällä on koskaan ollut!”

Myrskylän kunnan asukas, Pyhä yö – Taiteiden yö 2020

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722