Yleisötapahtumat

Monet yritykset ja yhteisöt järjestävät uusia tai perinteisiä yleisötapahtumia vuosittain. Autamme kulttuuri- ja muissa yleisötapahtumissa tarpeesi mukaan.

  • Yleisötapahtumiin ja -tilaisuuksiin luetaan erilaiset messut, markkinat, festivaalit ja muut juhlat, joihin voi tulla kutsuvieraita ja joihin voidaan myydä pääsylippuja avoimelle yleisölle.
  • Yleisötapahtumia valvovat monet viranomaiset ja sääntöjä ja ohjeistuksia on noudatettava tarkasti.
  • Autamme sinua tarpeesi mukaan järjestämään yleisötapahtuman. Teemme asianmukaiset lupahakemukset ja tapahtumailmoittelut tapahtumasi luonteen mukaan.

”Yritämme aina änkeä mukaan jotain erikoista ja pientä, mutta merkityksellistä kaikkeen, mitä järjestämme! Ihan pienet asiat ja yksityiskohdat, kuten vaikkapa ihmisen kohtaaminen henkilökohtaisesti, voi jättää mieleen koko tapahtuman paremmin!”

Yleisötapahtumat

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Me Hupsista Keikkaalla autamme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Kerro meille, minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä, missä, mille kohdeyleisölle ja millä aikataululla. Jos sinulla on tapahtumapaikka jo valmiina, hommiin voidaan ryhtyä nopeallakin aikataululla. Sopivan tapahtumapaikan löytämiseen ja varaamiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa useampi kuukausi.

Lupa-asiat

Hoidamme asianmukaiset ilmoittelut ja lupa-asiat kuntoon puolestasi. Selvitämme myös, mitä mahdollisia vakuutuksia tarvitset tapahtumasi turvaamiseksi.

Lippujen myynti ja kutsut

Useilla konsertti- ja kulttuuritaloilla on omat sopimukset lippujen myyjän kanssa. Voimme kuitenkin auttaa sinua kilpailuttamaan lippujen myyjän tai jos haluat järjestää lippujen myynnin itse, sopivan kumppanin löytämisessä. Hoidamme tarvittaessa myös kutsut tapahtumallesi sopivassa muodossa yksityishenkilöille, yritysten edustajille sekä lehdistölle.

Yleisötyö

Tapahtumia voidaan järjestää tapahtumien takia itseisarvona tai jonkin tavoitteen tavoittelemisessa. Autamme tarvittaessa syvällisemmin myös yleisötyön suunnittelussa ja organisoinnissa.

Yleisötyön avulla tapahtumaan tullut yleisö pyritään osallistamaan ja myös sitouttamaan tapahtumaan. Tämä on olennaista esimerkiksi taidetapahtumissa. Myös yritysten järjestämät tapahtumat voivat sitouttaa yleisöään tai asiakaskuntaansa yritykseensä erilaisin keinoin.

Yleisötyöllä yleisöä voidaan aktivoida ja sitouttaa käyttämällä mm työpajoja, keskusteluriihiä, opastuksia, kilpailuja ja mielipidekyselyitä. Yleisötyötä voidaan tehdä ennakkomarkkinoinnissa, itse tapahtumassa sekä jälkimarkkinointina, netissä tapahtuman jälkeen.

What happens backstage…

… stays backstage! Yleisötapahtumissa on usein mukana esiintyjiä. Kokeneina esiintyvien taiteiden alan konkareina osaamme ottaa myös esiintyjäsi ja kumppanisi huomioon huolehtimalla, että taiteilijat viihtyvät ja tarjoavat sitten sitäkin paremman esityksen kestittävillesi!

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722