Yritystapahtumat

Autamme sinua järjestämään yritystapahtumat, sesonkijuhlat, muistamiset ja virkistyspäivät kokonaan tuotettuina tai apukäsinäsi!

Järjestämme tapahtumasi tarpeesi mukaan lokaation metsästämisestä palveluiden kilpailuttamiseen ja ohjelman suunnittelusta koristeluihin.

Autamme järjestämään lokaation, pitopalvelun, ohjelman, aikataulutamme tapahtumapäiväsi ja tarvittaessa suunnittelemme yleisötyön, kiitokset ja muistamisten koordinoinnin.

Yritystapahtuman teema

Tapahtumapaikkaan sopivaa tunnelmaa

Ohjelmaa juhliin, virkistys- ja tyky-päiville

Moni viettää virkistyspäiviä mielellään ulkoillen vaikka metsässä. Toiset saunoen ja nauttien hyvästä ruoasta. Toiset kaipaavat actionia, liikuntaa tai jännitystä.

Jännittävät murhamysteerit vaativat tiimityötä

Ulkotapahtumissa voidaan järjestää lähes kaikkea, mitä sisälläkin. Suomessa tietenkin sään kanssa kävellään aina vähän nyörällä. Onneksi teltat ja katokset, lämmittimet ja asiallinen pukeutuminen auttaa usein tähän pulmaan. Hyvä idea on myös järjestää hybriditapahtuma, jossa osa tapahtuu ulkona ja osa sisätiloissa.

Olemme järjestäneet mm. ulkoilmatapahtumia, kuten yritysjuhlia, häitä ja toiminnallisia virkistyspäiviä isoille ja pienille porukoille. Lisäksi olemme erikoistuneita pieniin ruohonjuuritason sekä suuriin, koko kuntaa koskeviin kulttuuritapahtumiin. Olemme työskennelleet eri taiteenlajien, kuten valokuvataiteen ja esittävien taiteiden parissa ja tunnemme sopimusasiat myös esiintyjien ja tekijänoikeuksien suhteen.

Keitä me olemme?

Hupsista Keikkaa Oy palveluksessasi

Olemme musiikkikoulun omistaja ja lähes valmis lakimies Viljami Sainio ja kulttuurituottaja Tina Salminen, Hupsista Keikkaan tuoreet yrittäjät. Olemme työskennelleet yhdessä vuodesta 2016 mm ohjelmapalveluissa ja tapahtumatuotannossa. Nyt löimme viisaat ja vähän pöhköt päämme yhteen. Lue lisää!


”Tämän vuoden Taiteiden yö oli varmaan hienoin, mitä täällä on koskaan ollut!”

Myrskylän kunnan asukas, Pyhä yö – Taiteiden yö 2020

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722