Ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

Olemme Viljami ja Tina, Hupsista Keikkaa Oy:n yrittäjät. Olemme toimineet tapahtuma- ja ohjelmapalvelualalla erikseen ja yhdessä vuodesta 2016 ja koronan iskettyä esiintymisalan alas päätimme ihan hupsista keikkaa vaan perustaa tapahtuma-alan yrityksen. Palvelemme niin yrityksiä, yhdistyksiä, kuntia kuin yksityisiäkin tahoja tapahtumien ja juhlien järjestämisessä.

Toimintamme perustuu hyviin ja luotettaviin verkostoihin. Vuosien varrella olemme tutustuneet ja todenneet hyviksi monet yhteistyökumppanit. Pystymme kuitenkin auttamaan sinua niin, että sinun ei tarvitse olla yhteydessä jokaiseen toimittajaan ja tilan vuokraajaan, vaan saat kaiken palvelun saman katon alta.

Ykkösjuttumme on ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelu ja se, että emme koskaan halua tehdä asioita pelkästään sillä yhdellä totutulla tavalla. Olemme valmiit pistämään itsemme likoon ja haluamme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä, jotka ylittävät odotukset. Haluamme panostaa laatuun ja tehdä asiat viimeisen päälle.

Meiltä saat mielenkiintoista, erilaista ja ammattitasoista ohjelmaa ja liudan ideoita viihteeksi tapahtumaan kuin tapahtumaan. Esiinnymme ja välitämme esiintyjiä niin suuriin kuin pieniin tapahtumiin. Toimimme pääosin Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, jossa meillä on eniten kontakteja. Kuuntelemme kuitenkin korvat höröllä kaukaisempien valtakuntien tapahtumaideoita ja työtarjouksia.

pianisti, viljami sainio, solisti

Perustimme Hupsista Keikkaa Oy:n, sillä olemme jo pitkään huomanneet tapahtumajärjestämisen ongelmakohtia ja halusimme tarttua niihin ja tehdä asiat paremmin. Toimitusjohtaja Viljami Sainio on soitonopettaja, esiintyjä artisti ja pian valmistuva juristi.

Tina Salminen on kulttuurituottaja AMK ja työskennellyt mm kunnan kulttuurituottajana ja Fantastic Productions tmi:n yrittäjänä. Olemme työskennelleet erikseen ja yhdessä lukuisissa häissä, synttäreillä, lasten ja koko perheen tapahtumissa, yritysten pikkujouluissa ja muissa yritysjuhlissa niin järjestäjinä kuin esiintyjinäkin.

Tutustu monipuoliseen ohjelmatarjontaamme ja ole rohkeasti yhteydessä!