Virkistyspäivät

Aktiiviset ja osallistavat virkistyspäivät yrityksellesi.

Virkistys- ja tykypäivät syynissä? Autamme ilomielin ja innolla järjestämään porukallesi unohtumattomat ja ainutlaatuiset virkistyspäivät!

Mistä on hyvät tyky-päivät tehty?

Mielestämme hyvät tyky- tai virkistyspäivät koostuvat porukalle sopivasta ohjelmasta, ruoasta ja juomasta, viihtyisästä ympäristöstä, hyvin suunnitellusta aikataulusta ja yhdessä tekemisestä.

Autamme sinua tarpeesi mukaan lokaation ja pitopalvelun löytämisessä, ohjelman järjestämisessä ja tarpeesi mukaan hoidamme kuljetuspalvelun ja jopa koristelun.

  • Nyt hauskaa ja jänskää ohjelmaa kehiin porukallesi!
  • Ideat ja välineet niin pienelle kuin suurellekin porukalle.
  • Liikunnallista hyvinvointia vai rankempaa juhlintaa?
  • Kaikki jo koettu ja nähty? Keksitään yhdessä jotain uutta!
  • Out of the box tarpeen? Virkistävät ideat pandemiajalle? Hit us!

Virkistyspäivillä ei tule olla jäykkää ja tylsää!

Olemme uuden sukupolven pulju, emmekä yleensä lähde järjestämään mitään liian perinteistä. Olemme huomanneet kerta toisensa jälkeen, että jopa ne kaikkein korrektimmin käyttäytyvät henkilöt työporukassasi haluavat välillä kunnon irtioton arjesta. Moni saattaa tyky-päiviä järjestettäessä ajatella, että on jo kokeillut kaikkea. Anna meille mahdollisuus tarjota teille uusia näkökulmia ja kokemuksia!

Heitetäänkö hullutteluksi?

Virkistyspäivät voi olla rentoa liikuntaa, joogaa tai ulkoilua yhdessä. Joskus päivä metsässä samoillen voi auttaa nollaamaan. Vai kaipaako sinun porukkasi ehkä enemmänkin survivalia siellä metsässä zombien jahdatessa porukkaasi?

Oletko kokeillut jo juuri teille räätälöityä murhamysteeriä, escapea tai zombie-jahtia Suomen synkillä, harmailla pelloilla?

Ohjelmaa päivitetään vielä, mutta tutustu näihin suosittuihin esimerkkeihin:

Murhamysteeri

Murhamysteeri-ohjelma on räätälöitävissä porukallesi sopivaksi. Yhteistyössä HeViPropsin kanssa toteutuksesta tulee kaikkia aisteja hivelevä elämys. Leikkimielinen ja jännittävä, yhteistyötaitoja kehittävä murhamysteeri-ohjelma räätälöidään porukallesi ja on muovattavissa myös kevyemmäksi rikosmysteeriksi tai entistäkin rankemmaksi kauhumysteeriksi.

Lue lisää!

20-luvun bileet

Vaikka uuden vuosikymmenen alun juhlien osalta pilasikin pandemia, on vielä 9 hyvää vuotta aikaa järjestää legendaariset 20-luku-bileet. Juhliin kuuluu olennaisesti sekä ohjelma, somistus, valaistus, tarjottavat että musiikki! Kauttamme hoituu myös illan emäntä- tai isäntä hostaamaan ja vetämään ohjelmaa tai vaikkapa kutsumaan lavalle yrityksen palkittuja punaista mattoa pitkin.

Tutustu somistukseen!

Bailut 50-luvun tyyliin

Matkusta porukkasi kanssa ajassa taaksepäin aikaa ennen villiä 60-lukua. Kellohameet, James Dean ja kunnon rockabilly-musa! Tämäkin onnistuu tietysti yhdessä kumppanimme HeViPropsin toteuttamana! Ja ehkä haluat kutsua myös Marilynin ja Elviksen kylään yllättämään vieraasi?

Tutustu somistukseen!

”Aloitin virkistyspäiväohjelmien ideoinnin ja tuotteistamisen sisällöntuotantotöiden kautta vuosia sitten. Sittemmin olen ollut mukana ohjaamassa mm. murhamysteerejä ja seurapeli-iltoja ja esiintymässä sekä juontamassa yritysten virkistyspäivillä, jotka on järjestetty 10-500 hengen yritysporukoille.” Tina

Yhteystiedot
CEO Viljami Sainio: buukkaukset ja tilaukset
Vice CEO Tina Salminen: markkinointi, tiedustelut, kysymykset, Tina Salminen
0440850722